Εκδήλωση – Συζήτηση : «Η Δίκη της Χρυσής Αυγής και οι βίαιες φασιστικές επιθέσεις»

dikh-xa-net

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από μέλη της νεοναζιστικής συμμορίαςτης Χρυσής Αυγής και το γιγάντωμα του αντιφασιστικού κινήματος , άρχισε να αποκαλύπτεται η εγκληματική φύση της Χ.Α. Η παραπομπή σε Δίκη των κορυφαίων στελεχών της θεωρήθηκε ως η αρχή του τέλους της εγκληματικής της δράσης.

Κι όμως . Τρία χρόνια μετά η Δίκη «σέρνεται» κυριολεκτικά , δίνοντας άλλοθι στην επανεμφάνιση της εγκληματικής δράσης της Χ.Α. Η κοινοβουλευτική της σταθεροποίηση από τη μια , η συνεχής φτωχοποίηση μεγάλου μέρους της ελληνικής κοινωνίας κάτω από το βάρος των εφαρμοζόμενων πολιτικών και η ένταση του προσφυγικού –μεταναστευτικού ζητήματος από την άλλη, αποτελούν το έδαφος πάνω στο οποίο επανεμφανίζονται οι πιο αποκρουστικές απόψεις και πρακτικές. Ο φασισμός και ο ρατσισμός είναι εδώ. Η εγρήγορση της κοινωνίας , η ενημέρωσή της και η σταθερή προσήλωσή της στις αξίες της ελευθερίας και της αλληλεγγύης μπορούν να είναι οδηγός για ένα πιο φωτεινό μέλλον για όλους.

Καλούμε τους μαζικούς φορείς της πόλης , τους εργαζόμενους και τα σωματεία τους σε ανοικτή εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: «Η Δίκη της Χρυσής Αυγής και οι βίαιες φασιστικές επιθέσεις»

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΗ 19.00μμ – ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑΣ – ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΡΜΟΝΙΑ

Ομιλητής ο Συνηγόρος Πολιτικής Αγωγής στη Δίκη Κώστας Παπαδάκης

This entry was posted in κοινωνία, πολιτικη, ΣΦΗΝΑ and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *