Ούτε στη Θήβα, ούτε πουθενά…

Το κείμενο της σημερινής παρέμβασης της Σφήνας στο Δημοτικό Συμβούλιο όπου ενημερώθηκαν οι Δημ. Σύμβουλοι για το ΦΕΚ το οποίο δεν υποχρεώνει την Δημοτική αρχή να καλέσει τους φασίστες στις εκδηλώσεις για τις εθνικές επετείους.

 

Ούτε στη Θήβα, ούτε στη Λιβαδειά, Πάτρα, Λάρισα… ούτε πουθενά.

Τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά!

Καθώς πλησιάζει η επέτειος της 25ης Μαρτίου και οι συνήθεις εορταστικές εκδηλώσεις -καταθέσεις στεφάνων, καλούμε όλους τους πολίτες της Θήβας να απομονώσουν τους τραμπούκους, φασίστες, δολοφόνους της Χρυσής Αυγής, είτε αυτοί είναι βουλευτές είτε η συνοδεία τους. Να δηλώσουμε για άλλη μια φορά και κατηγορηματικά ότι οι φορείς του μίσους και του ρατσισμού είναι ανεπιθύμητοι στην πόλη μας, όχι μόνο στις επετειακές εκδηλώσεις, αλλά παντού και πάντα. Ότι εμείς, όπως και άλλες συλλογικότητες στις διπλανές πόλεις, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να μας βρίσκουν μπροστά τους.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να απευθυνθούμε ξεχωριστά στο δήμαρχο Θηβαίων και στην πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων, αλλά και στους συμπολίτες μας που πιστεύουν ότι οι δημοτικές αρχές είναι υποχρεωμένες από κάποιο φοβερό και τρομερό νόμο να καλούν και τους φασίστες της Χ.Α στους επετειακούς εορτασμούς και να τους θυμίσουμε ότι :

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης στις 23/2/2017, κηρύχθηκε πανηγυρικά αθώος από Τριμελές Πλημμελειοδικείο για τις κατηγορίες παράβασης καθήκοντος έπειτα από μήνυση που είχε καταθέσει το 2015 ο τότε υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της Ναζιστικής συμμορίας, Μιχάλης Αρβανίτης, όταν με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν παραχώρησε στη Χρυσή Αυγή δημοτικό χώρο κατά την προεκλογική περίοδο.

Η απόφαση αυτή της αστικής δικαιοσύνης δημιουργεί δεδικασμένο και πλέον κανένας δήμαρχος δεν μπορεί να χρησιμοποιεί σαν δικαιολογία για να καλεί τους φασίστες της Χ.Α ότι του… “δένει τα χέρια” ο νόμος.

Ευτυχώς ή δυστυχώς για σας κ. Δήμαρχε ο νόμος σας λύνει τα χέρια.

Μπορείτε άφοβα και εσείς, όπως έκανε και ο Δήμος της Λάρισας πριν λίγες μέρες με αφορμή επίσκεψη στη Λάρισα του τραμπούκου βουλευτή Κασιδιάρη, να κηρύξετε τους φασίστες και δολοφόνους της Χ.Α ανεπιθύμητους στην πόλη μας.

ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ “η ΣΦΗΝΑ”

***Eπισυνάπτεται η σχετική υπουργική απόφαση δημοσιευμένη στο ΦΕΚ Β΄1488/2006 η οποία αναφέρεται …. ‘’στη σειρά προβαδίσματος των προσκαλουμένων στις επίσημες εορτές και αργίες’’ και όχι σε καμία υποχρέωση πρόσκλησης οιουδήποτε!!!

fek-1488-2006-seira-provadismatos-epishmw-se-eortes-klimaka

Leave a Reply

Your email address will not be published.