ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΣΦΗΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 24.3.18

O Aυτοδιαχειριζόμενος κοινωνικός – πολιτικός & πολιτιστικός χώρος “Η ΣΦΗΝΑ” σας προσκαλεί σε μια συναυλία Ηλεκτρονικής μουσικής με τα projects :
Талос
Conjecture
Cryintro

– Талос (electronica -idm – experimental)
Οι Талос είναι ένα οπτικοακουστικό project, που κινείται σε electro, ambient, idm ρυθμούς, ντύνοντάς τους με glitch και minimal οπτικά μοτίβα. Έχουν κυκλοφορήσει 3 albums σε ποικίλα μουσικά formats (κασέτα, 7’’ βινύλιο, cd), πάντα πλαισιωμένα από ιδιαίτερα γραφιστικά (box sets, βιβλία, posters και videos από το Layer based human activities | www.lbha.gr. Στις ζωντανές τους εμφανίσεις συνδυάζουν τους ηλεκτρονικούς ήχους με live μπάσο και live visuals.

– Conjecture (post -indudstrial)
Αντλώντας επιρροές από πρωτόγονες θρησκείες και λαϊκές τελετουργίες, το Post-Industrial project του εικαστικού Βασίλη Αγγελόπουλου, δοκιμάζει την συσχέτιση του ήχου με το ονειρικό και το φαντασιακό, μέσα από μια πληθώρα σκοτεινών ήχων και διευρυμένων μουσικών πειραματισμών. Ενώνοντας μοναδικά το idm με το dark ambient, έχει κυκλοφορήσει 3 δίσκους και 1 ΕΡ.

– Cryintro (idm-ambient-downtempo-breaks)
Επαναλαμβανόμενα ακατέργαστα μουσικά δείγματα και σπασμένα beats συναντούν φυσικούς (ηχογραφημένους) ήχους και γρατζουνιές από βινύλιο. Το project Cryintro (του Σταύρου Κωστιδάκη aka tape86 περιπλανιέται σε glitch idm μονοπάτια, ξεκινώντας με ambient-downtempo ήχους και καταλήγοντας σε δυναμικούς ρυθμούς και νευρικά breaks.

Θα ακολουθήσει dj set

Leave a Reply

Your email address will not be published.