ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

                              ασφαλιστικο arketa net
                                                                               ΚΑΛΕΣΜΑ
Η ψευτοαριστερή κυβέρνηση κορυφώνει μέσα στο Σαββατοκύριακο την επίθεση της στον κόσμο της εργατιάς .Αυτοί που θα καταργούσαν τα μνημόνια με έναν νόμο έρχονται σαν κλέφτες με μια υπογραφή να βάλουν ταφόπλακα στα κεκτημένα αιώνων της εργατικής τάξης .
Η “ΣΦΗΝΑ” Αυτοδιαχειριζόμενος ,πολιτικός κοινωνικός κ΄ πολιτιστικός χώρος καλεί την κοινωνία της περιοχής να συστρατευθεί στον ταξικό αγώνα ενάντια στην περαιτέρω εξαθλίωση .
Δεν τρέφουμε καμιά αυταπάτη για το κράτος και το κεφάλαιο και επιμένουμε στην ολομέτωπη σύγκρουση με τις πολιτικές τους.
– Απαιτούμε να μην περάσουν οι νομοί που θα καταστρέφουν κάθε έννοια κοινωνικής πρόνοιας και ασφάλισης.
– ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ
– ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ
ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 10:30 ΠΜ
ΣΦΗΝΑ (ΚΑΔΜΟΥ 48)
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

Το κείμενο που μοιράστηκε

                           6-7 ΜΑΗ 48ΩΡΗ

                   ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

                  ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

                              ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ & ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ

– ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ – ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

– ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ

– ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ!! Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – Ε.Ε.

– Δ.Ν.Τ. ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ

Σαν το κλέφτη , η ψευτοαριστερή κυβέρνηση που θα καταργούσε τα μνημόνια με ένα νόμο, με το βλέμμα στις απαιτήσεις των δανειστών (εν όψει Eurogroup στις 9/5) και ελπίζοντας ταυτόχρονα να πιάσει στον ύπνο τις λαϊκές αντιδράσεις, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ φέρνει για ψήφιση το ασφαλιστικό τερατούργημα και τον νόμο φορομπηξίας των λαϊκών εισοδημάτων μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Τα πρωτοφανούς αγριότητας βαθιά ταξικά νομοσχέδια δείχνουν ότι η «διαπραγμάτευση με τους θεσμούς» είναι παραμύθι, οδηγεί πάντα σε νέες επιθέσεις στο λαϊκό εισόδημα και στα εργατικά δικαιώματα. Το πιο επείγον ζήτημα για τους εργαζόμενους, τους άνεργους και τη νεολαία είναι ο αγώνας για να μην περάσουν και να μην εφαρμοστούν οι βάρβαροι αντιλαϊκοί νόμοι, η ρήξη με τους δανειστές  με την ΕΕ και το ΔΝΤ, η πάλη για την ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής της κυβέρνησης.  Καμιά αυταπάτη ότι μπορεί να υπάρξει "ευαίσθητο μνημόνιο". Το χρέος δεν θα το διαγράψουν μόνοι τους οι δανειστές όσα μέτρα και αν περάσει η κυβέρνηση.  Θα το χρησιμοποιούν μόνιμα σαν ένα μηχανισμό συνεχούς επιβολής νέων μέτρων για να ξεζουμίζουν τον λαό και να ελέγχουν τα πάντα.

Σ’ αυτή την πολιτική συμφωνεί όλο το πολιτικό προσωπικό του κεφαλαίου, με την παλιά του σύνθεση (Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ–Δημοκρατική Συμπαράταξη) και τις νέες συμμετοχές του (Ποτάμι, Ένωση Κεντρώων). Από κοντά και η φασιστική – ρατσιστική Χρυσή Αυγή. Μόνος αντίπαλος είναι ο λαός. Μόνο εμείς μπορούμε να διαγράψουμε το χρέος και τα μνημόνια που το ακολουθούν.

Αποδείχθηκε ότι δεν υπάρχουν φιλολαϊκές λύσεις και “άλλη” πολιτική μέσα στην Ε.Ε. , με την αναγνώριση του χρέους και των απαιτήσεων του ντόπιου και διεθνούς κεφαλαίου, όπως έλεγε και ο ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο με την ρήξη , τη σύγκρουση και την ανατροπή της εξουσίας του κεφαλαίου μπορούν να ικανοποιηθούν οι λαϊκές εργατικές ανάγκες!

Αυτή την μάχη πρέπει να δώσουν όλες οι δυνάμεις του κόσμου της εργασίας. Το λαϊκό και το μαχόμενο εργατικό κίνημα να μπουν αποφασιστικά μπροστά τώρα και διαρκώς και μετά την ψήφιση των νομοσχεδίων στην μάχη για την ανατροπή αυτής της πολιτικής. Μακριά από τις υποταγμένες συνδικαλιστικές γραφειοκρατίες που έσερναν μια 48ωρη απεργία απ’ τις 4 Φλεβάρη …..μέεεχρι “να ψηφιστεί ο νόμος”, που καθήλωσαν τους αγώνες μέχρι τώρα και άφησαν τα περιθώρια στην κυβέρνηση για αιφνιδιασμούς. Με ανεξάρτητο από κράτος – εργοδότες ταξικό αγώνα, στηριγμένο στη δημοκρατία των συνελεύσεων και στον οριζόντιο συντονισμό των αγωνιζομένων κλάδων.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΛΑΟΣ!!!!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.